/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/DOC/ Un deputat cere Guvernului să acorde sporuri salariale funcționarilor din localitățile afectate de COVID

missing
20 septembrie 2020, ora 11:13

Deputatul Platformei DA Vasile Năstase a transmis o solicitare premierului Ion Chicu în care cere ca primarii și funcționarii publici din localitățile care reprezintă focare de pandemie să beneficieze de sporuri salariale pentru munca efectuată.

Mai mult, alesul poporului cere ca să fie examinată posibilitatea acordării unor indemnizații unice în caz de infectare cu COVID-19 a funcționarilor și a unei indemnizații unice, de 50 de mii de lei în beneficiul familiei, în caz de deces în urma contractării COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

Potrivit deputatului, actualmente, sunt cel puțin 15 primari și alte zeci de funcționari publici din cadrul administrației publice locale infectați cu COVID-19.

Foto: Facebook/ Vasile Nastase

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 46 336 de cazuri în Republica Moldova, iar celor decedați la 1 201.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram