/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO VIDEO/ Zeci de moldoveni, blocați la granița dintre Ucraina și Ungaria. Au plătit de la 200 de euro pentru a ajunge în UE

missing
20 septembrie 2020, ora 17:43

Mai mulți moldoveni au rămas blocați la granița dinte Ucraina și Ungaria. Ar fi vorba despre cel puțin 12 autocare și circa 600 de pasageri. Ultimii spun că timp de patru zile nu au beneficiat de apă potabilă și produse alimentare. 

Oamenii spun că au plătit pentru bilet între 200 și 450 de euro ca să ajungă în Uniunea Europeană, dar au fost trași de sfoară de un oarecare Eduard, directorul companiei Erick Trans. Solicitați pentru o reacție, reprezentanții companiei ne-au spus următoarele:

„Nu sunt toți pasagerii noștri. Sunt călători care s-au pornit și cu alte companii. Nu avem informații (n.r. de ce au fost blocați). Vama ungară nu explică nimic. Persoanele care au dorit să se reîntoarcă au urcat deja în autocar și sunt în drum spre casă. Toate persoanele care au avut nevoie de ajutor medical au beneficiat de asistență. Apă potabilă este, la noi în pachetul călătoriei este inclusă cina, dar localul este pe teritoriul Ungariei, dar dacă nu au ajuns, înseamnă că nu au beneficiat de aceasta”, a declarat pentru TV8 un operator din oficiul central.

Reporterii TV8 au solicitat informații despre numărul aproximativ al pasagerilor care s-au pornit în drum spre casă, însă reprezentanții companiei nu au dat niciun răspuns la această întrebare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram