Au cules struguri, i-au dat prin teasc și nu au ezitat să guste mustul proaspăt-aromat. Mai mulți ambasadori acreditați în țara noastră au strâns roada într-o plantație de viță de vie din Găgăuzia. Nu a lipsit nici muzica și voia bună. Este deja al 10-a an când membrii misiunilor diplomatice participă la astfel de activități.

Aceasta acțiune a devenit deja una tradițională. Și asta pentru că se desfăşoară al zecelea an consecutiv, la invitaţia Irinei Vlah, guvernatoarea regiunii. În acest an ambasadorii au fost la cules struguri în podgoriile din apropierea Comratului. Mulţi diplomaţi au venit cu toată familia.

„La culesul strugurilor sunt pentru prima oară, însă în Găgăuzia am mai fost”.

Pe ritmuri muzicale, ambasadorii nu doar au cules struguri, dar și i-au dat la teasc. Proaspăt stors, diplomații nu au ezitat să guste mustul aromat.

„Am fost în Găgăuzia de mai multe ori, dar la cules struguri sunt a doua oară. Este o experiență frumoasă”.

După ce au cules struguri, ambasadorii au făcut și o excursie la întreprinderea vitivinicolă din Comrat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!