/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Ambasadorii, la o plantație de viță de vie. Au cules struguri, i-au dat prin teasc și nu au ezitat să guste mustul

missing
20 septembrie 2020, ora 21:27

Au cules struguri, i-au dat prin teasc și nu au ezitat să guste mustul proaspăt-aromat. Mai mulți ambasadori acreditați în țara noastră au strâns roada într-o plantație de viță de vie din Găgăuzia. Nu a lipsit nici muzica și voia bună. Este deja al 10-a an când membrii misiunilor diplomatice participă la astfel de activități.

Aceasta acțiune a devenit deja una tradițională. Și asta pentru că se desfăşoară al zecelea an consecutiv, la invitaţia Irinei Vlah, guvernatoarea regiunii. În acest an ambasadorii au fost la cules struguri în podgoriile din apropierea Comratului. Mulţi diplomaţi au venit cu toată familia.

„La culesul strugurilor sunt pentru prima oară, însă în Găgăuzia am mai fost”.

Pe ritmuri muzicale, ambasadorii nu doar au cules struguri, dar și i-au dat la teasc. Proaspăt stors, diplomații nu au ezitat să guste mustul aromat.

„Am fost în Găgăuzia de mai multe ori, dar la cules struguri sunt a doua oară. Este o experiență frumoasă”.

După ce au cules struguri, ambasadorii au făcut și o excursie la întreprinderea vitivinicolă din Comrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram