/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Șoferul unui microbuz de pe ruta Ungheni - Mânzâtești a fost surprins în stare de ebrietate la volan

missing
20 septembrie 2020, ora 21:23

Situație revoltătoare pe traseu! Șoferul unui microbuz de pe ruta Ungheni – Mânzâtești a fost surprins în stare de ebrietate la volan. Se întâmplă după ce autovehiculul a ieșit pe contrasens și a fost la un pas de a se izbi frontal într-o mașină, în care se afla o familie cu un copil. La fața locului a fost chemată poliția. Potrivit responsabilui de la gara din Ungheni, conducătorul se afla în afara orelor de muncă. Însă, chiar și așa, acesta va fi sancționat și nu va mai putea urca la volanului microbuzului.

„Tu vezi că ești beat? Nu te apropia? Acuși vine patrularea. Nu te aporpia de mine”.

Potrivit informațiilor, incidentul a avut loc pe traseul Bogheni – Condrătești – Cornova, la intersecția cu drumul local spre satul Hârcești. Microbuzul de pe ruta Ungheni – Mânzăteşti circula pe contrasens şi venea direct într-un automobil, la bordul căruia se afla o familie cu un copil. Din fericire, șoferul mașinii a reuşit să evite impactul deviind din faţa microbuzului.

„- Eu am copil mic în mașină. – Tu vezi că vii în mine? Unde veneam? – Stai aici, că acuși va veni poliția”.

Șoferul microbzului încerca să-l convingă pe bărbat să nu cheme poliţia.

„Ce să stăm de vorbă? Nu stăm de vorbă. Dacă dădeai peste un copil. Nu dădeam..”.

Din înregistrări, se pare că bărbatul care se afla la volanului microbuzului nu era la prima abatere de felul dat.

„Nu prima dată. Data trecută, la mătușa mea, tot așa beat erai”.

Unul din responsabilii de la autogara Ungheni ne-a spus că șoferul se afla în afara orelor de lucru. Chiar și așa, acesta va fi sancționat și nu va mai putea urca la volanului microbuzului.

IGOR DERIȘ, RESPONSABIL AUTOGARA UNGHENI: „- Ruta aceasta sâmbătă nu circulă. El era în afara orelor de lucru. – La serviciu se întâmplă să vină beat? – Nu. Dimineața li se verifică starea sănătății. Medicul îi verifică, iar dacă e servit, nu le dă voie să iasă în cursă. -Nu am vorbit cu dumenalui. A fost astăzi proprietarul microbuzului. Am discutat și a spus că va fi sanționat. – Cum? – De organelle competente. Pe viitor, am înțeles că nu va mai activa”.

Nu am reușit să aflăm ce au constatat polițiștii la fața locului, întrucât purtătoarele de cuvânt ale Inspectoratului General al Poliției nu ne-au răspuns la telefon, deși au fost contactate de mai multe ori.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram