/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Liderul PL spune când s-ar putea retrage de la șefia partidului și chiar din politică. „E o chestiune de obraz”

missing
21 septembrie 2020, ora 23:57

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că dacă la următoarele alegeri va obține un rezultat mai prost, numeric, decât cel pe care l-a avut la alegerile locali din Capitală, atunci este posibil să se retragă de la șefia partidului, dar și din politică, în general. „E o chestiune de obraz”, consideră liberalul. 

Din momentul în care iau un rezultat, ca număr de voturi, mai mic decât cel luat la Chișinău, la alegerile locale, la revedere. La revedere din lider politic, dar rămân în conducerea Mișcării Politice Unirea – o variantă. La revedere din politică, în general. La revedere din șefia Partidul Liberal. La revedere din mai multe – asumarea răspunderii că nu ai obținut un rezultat în creștere și-ți găsești locul corect, fie alături de un alt lider, fie în retragere pentru o perioadă, fie retragere definitivă. Asta nu e pedeapsă, e o chestiune de obraz”, a declarat Chirtoacă la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

La alegerile pentru funcția de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă a obținut 10,15% din voturile electoratului, clasându-se pe locul al treilea după Ion Ceban și Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram