Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că dacă la următoarele alegeri va obține un rezultat mai prost, numeric, decât cel pe care l-a avut la alegerile locali din Capitală, atunci este posibil să se retragă de la șefia partidului, dar și din politică, în general. „E o chestiune de obraz”, consideră liberalul. 

Din momentul în care iau un rezultat, ca număr de voturi, mai mic decât cel luat la Chișinău, la alegerile locale, la revedere. La revedere din lider politic, dar rămân în conducerea Mișcării Politice Unirea – o variantă. La revedere din politică, în general. La revedere din șefia Partidul Liberal. La revedere din mai multe – asumarea răspunderii că nu ai obținut un rezultat în creștere și-ți găsești locul corect, fie alături de un alt lider, fie în retragere pentru o perioadă, fie retragere definitivă. Asta nu e pedeapsă, e o chestiune de obraz”, a declarat Chirtoacă la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

La alegerile pentru funcția de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă a obținut 10,15% din voturile electoratului, clasându-se pe locul al treilea după Ion Ceban și Andrei Năstase.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!