Echipa Toyota GAZOO Racing a obținut o a treia victorie consecutivă în cursa de 24 de ore de la Le Mans, în acest weekend, cu ajutorul prototipului sport TS050 HYBRID, după o cursă turbulentă și în cele din urmă de succes pe Circuit de la Sarthe.

Sébastien Buemi, Kazuki Nakajima și Brendon Hartley, parte a echipajului #8, au parcurs peste 5.000 km de cursă istovitoare (387 tururi), care a avut loc doar pentru a doua oară în septembrie, și au câștigat cu un avans de cinci tururi, preluând astfel conducerea în Campionatul Mondial al Piloților din FIA WEC.

Pentru Sébastien și Kazuki, acesta a fost al treilea triumf consecutiv în Le Mans și se alătură doar celor șapte piloți anteriori care au reușit această realizare în istoria de 97 de ani a cursei, în timp ce Brendon a câștigat pentru a doua oară după victoria sa din 2017. Citeşte articolul mai departe şi vezi cele mai tari momente ale competiţiei, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!