/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Toyota şi-a ridicat al treilea titlul la Le Mans, iar Aston Martin Racing primul

missing
21 septembrie 2020, ora 09:26

Echipa Toyota GAZOO Racing a obținut o a treia victorie consecutivă în cursa de 24 de ore de la Le Mans, în acest weekend, cu ajutorul prototipului sport TS050 HYBRID, după o cursă turbulentă și în cele din urmă de succes pe Circuit de la Sarthe.

Sébastien Buemi, Kazuki Nakajima și Brendon Hartley, parte a echipajului #8, au parcurs peste 5.000 km de cursă istovitoare (387 tururi), care a avut loc doar pentru a doua oară în septembrie, și au câștigat cu un avans de cinci tururi, preluând astfel conducerea în Campionatul Mondial al Piloților din FIA WEC.

Pentru Sébastien și Kazuki, acesta a fost al treilea triumf consecutiv în Le Mans și se alătură doar celor șapte piloți anteriori care au reușit această realizare în istoria de 97 de ani a cursei, în timp ce Brendon a câștigat pentru a doua oară după victoria sa din 2017. Citeşte articolul mai departe şi vezi cele mai tari momente ale competiţiei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram