/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un bărbat a decedat, după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit de la Botanica. Poliția: era în stare de ebrietate

missing
21 septembrie 2020, ora 10:57

Un bărbat de 41 de ani s-a stins, după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit poliției, bărbatul era în stare de ebrietate și a pierdut echilibrul.

Tragedia s-a produs dumincă, 20 septemrbie. Potrivit poliției, apelul la 112 a parvenit în jurul orei 16:00. O persoană le-a comunicat oamenilor legii că un bărbat a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al Capitalei.

Oamenii legii susțin că bărbatul a consumat băuturi alcoolice, ulterior a ieșit la balconul apartamentului pe care îl închiria. Acesta s-ar fi sprijin de balustrada balconului, iar la un moment dat a pierdut echilibrul și a căzut în gol. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical. Din nefericire, însă, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram