Un bărbat de 41 de ani s-a stins, după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit poliției, bărbatul era în stare de ebrietate și a pierdut echilibrul.

Tragedia s-a produs dumincă, 20 septemrbie. Potrivit poliției, apelul la 112 a parvenit în jurul orei 16:00. O persoană le-a comunicat oamenilor legii că un bărbat a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al Capitalei.

Oamenii legii susțin că bărbatul a consumat băuturi alcoolice, ulterior a ieșit la balconul apartamentului pe care îl închiria. Acesta s-ar fi sprijin de balustrada balconului, iar la un moment dat a pierdut echilibrul și a căzut în gol. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical. Din nefericire, însă, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Alte circumstanțe se stabilesc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!