/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Din ce venituri trăiește Dorin Chirtoacă? „Nu știu dacă cheltui 2-3 mii de lei pe lună”

missing
21 septembrie 2020, ora 22:54

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că trăiește doar din salariul pe care îl primește pentru conducerea formațiunii. Chirtoacă spune că primește, în medie, 10-12 mii de lei. În plus, politicianul spune că are și economii, care sunt incluse în declarația sa de avere.

Întrebat ce sumă de bani cheltuie pe lună, liderul PL a răspuns: „nu știu dacă cheltui 2-3 mii de lei pe lună”. „Întotdeauna am cheltuit puțin. Pentru strictul necesar – mâncare. Haine am destule, n-am mai cumpărat demult. Până nu rup hainele nu iau altele. Serviciile comunale întotdeauna au fost mici. Mașina am cumpărat-o înainte de a fi la Primărie. Circul cu ea până astăzi, îmi place. E vorba de un BMW 318”, a declarat Dorin Chirtoacă la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Dorin Chirtoacă se laudă că face singur reparație la el acasă când este cazul și obține așa o eficiență energetică încât cheltuielile pot ajunge la zero.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram