Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că trăiește doar din salariul pe care îl primește pentru conducerea formațiunii. Chirtoacă spune că primește, în medie, 10-12 mii de lei. În plus, politicianul spune că are și economii, care sunt incluse în declarația sa de avere.

Întrebat ce sumă de bani cheltuie pe lună, liderul PL a răspuns: „nu știu dacă cheltui 2-3 mii de lei pe lună”. „Întotdeauna am cheltuit puțin. Pentru strictul necesar – mâncare. Haine am destule, n-am mai cumpărat demult. Până nu rup hainele nu iau altele. Serviciile comunale întotdeauna au fost mici. Mașina am cumpărat-o înainte de a fi la Primărie. Circul cu ea până astăzi, îmi place. E vorba de un BMW 318”, a declarat Dorin Chirtoacă la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Dorin Chirtoacă se laudă că face singur reparație la el acasă când este cazul și obține așa o eficiență energetică încât cheltuielile pot ajunge la zero.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!