/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Sfântul Gheorghe, fără victorie. Sfântul Gheorghe a remizat cu Codru Lozova, scor 2 la 2

missing
21 septembrie 2020, ora 23:31

Eliminarea echipei Sfântul Gheorghe din Liga Europei se resimte. La doar trei zile de la înfrângerea contra lui Partizan, echipa din Suruceni nu poate obține victoria nici în fața formației de pe ultimul loc din Divizia Națională.

Sfântul Gheorghe a rămas cu sechele, după înfrângerea cu Partizan, iar acest lucru s-a simțit din plin în meciul contra lui Codru Lozova. Lozovenii și-au prețuit șansa și au marcat primii”. „Sfinții” au avut nevoie de 40 de minute, pentru a restabili egalitatea. Însă, în penultimul minut al timpului regulamentar, portarul lor a greșit grav, trimițând mingea în propria poartă. Codru a fost la câteva clipe de o victorie importantă, însă în prelungiri, cei de la Sfântul Gheorghe au mai înscris o dată, iar partida s-a terminat cu 2 la 2.  Astfel, după zece etape, Sfântul Gheorghe acumulează 22 de puncte și ocupă locul trei. În același timp, Codru, datorită acestui egal, a obținut abia primul punct și continuă să rămână pe ultima treaptă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram