Eliminarea echipei Sfântul Gheorghe din Liga Europei se resimte. La doar trei zile de la înfrângerea contra lui Partizan, echipa din Suruceni nu poate obține victoria nici în fața formației de pe ultimul loc din Divizia Națională.

Sfântul Gheorghe a rămas cu sechele, după înfrângerea cu Partizan, iar acest lucru s-a simțit din plin în meciul contra lui Codru Lozova. Lozovenii și-au prețuit șansa și au marcat primii”. „Sfinții” au avut nevoie de 40 de minute, pentru a restabili egalitatea. Însă, în penultimul minut al timpului regulamentar, portarul lor a greșit grav, trimițând mingea în propria poartă. Codru a fost la câteva clipe de o victorie importantă, însă în prelungiri, cei de la Sfântul Gheorghe au mai înscris o dată, iar partida s-a terminat cu 2 la 2.  Astfel, după zece etape, Sfântul Gheorghe acumulează 22 de puncte și ocupă locul trei. În același timp, Codru, datorită acestui egal, a obținut abia primul punct și continuă să rămână pe ultima treaptă.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!