Încă un accident nocturn, dar de această dată în capitală, s-a întâmplat în sectorul Buiucani. La intersecţia străzilor Nicolae Costin şi Paris au intrat în contact un SUV Dacia Duster al poliţiei, dar şi un vechi Opel Astra.

Conform informaţiilor oficiale, tânărul şofer în vârstă de 21 de ani din Opel nu s-a asigurat și nu a cedat trecerea echipajului de poliţie care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului, cei doi polițiști de la bord au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportați la spital cu mai multe traumatisme. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!