/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Comunitatea evreiască din Moldova sare în apărarea lui Mihail Aizin: „Protestăm împotriva oricărui atac neîntemeiat asupra personalității sale”

missing
22 septembrie 2020, ora 14:41

Comunitatea evreiască din Republica Moldova sare în apărarea lui Mihail Aizin, decorat anterior de către Igor Dodon cu ordinul „Gloria Muncii”. Potrivit reprezentanților comunității, sunt inadmisibile declarațiile care au apărut în presă împotriva lui Aizin. 

„Comunitatea evreiască din Republica Moldova consideră inacceptabile declarațiile publicate în unele mass-media moldovenești împotriva unuia dintre membrii Consiliului de administrație al Comunității evreiești din Republica Moldova, Mihail Aizin. Îl cunoaștem pe Mihail Idalievici Aizin ca o persoană respectabilă, un filantrop care își investește puterea și experiența în dezvoltarea afacerilor, crearea de locuri de muncă și consolidarea bunăstării țării noastre”, se arată în comunicat.

Mai mult, comunitatea evreilor salută acordarea ordinului „Gloria Muncii”.

„Mihail Aizin este unul dintre cei care susțin nu numai comunitatea evreiască, ci și multe alte proiecte. Încă o dată, îl felicităm pe Mihail Aizin și protestăm împotriva oricărui atac neîntemeiat asupra personalității sale”.

Amintim că, ieri omul de afaceri Mihail Aizin a fost decorat cu ordinul „Gloria Muncii”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram