Comunitatea evreiască din Republica Moldova sare în apărarea lui Mihail Aizin, decorat anterior de către Igor Dodon cu ordinul „Gloria Muncii”. Potrivit reprezentanților comunității, sunt inadmisibile declarațiile care au apărut în presă împotriva lui Aizin. 

„Comunitatea evreiască din Republica Moldova consideră inacceptabile declarațiile publicate în unele mass-media moldovenești împotriva unuia dintre membrii Consiliului de administrație al Comunității evreiești din Republica Moldova, Mihail Aizin. Îl cunoaștem pe Mihail Idalievici Aizin ca o persoană respectabilă, un filantrop care își investește puterea și experiența în dezvoltarea afacerilor, crearea de locuri de muncă și consolidarea bunăstării țării noastre”, se arată în comunicat.

Mai mult, comunitatea evreilor salută acordarea ordinului „Gloria Muncii”.

„Mihail Aizin este unul dintre cei care susțin nu numai comunitatea evreiască, ci și multe alte proiecte. Încă o dată, îl felicităm pe Mihail Aizin și protestăm împotriva oricărui atac neîntemeiat asupra personalității sale”.

Amintim că, ieri omul de afaceri Mihail Aizin a fost decorat cu ordinul „Gloria Muncii”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!