Doi magistrați vor fi promovați la Curtea de Apel Chișinău. Este vorba despre Denis Băbălău și Dorin Dulghieru. Despre primul a scris Judecătoria Chișinău pe rețelele sociale, iar despre cel de-al doilea Ziarul de Gardă. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat astăzi, 22 septembrie, candidaturile acestora.

Prin Hotărârea din 25 Iunie 2019, , vicepreședintele Dorin Dulghieru a fost înlăturat de la exercitarea funcției administrative în cadrul Judecătoriei Chișinău până la rămânerea definitivă a hotărârii emise în baza informației prezentate de judecător.

Prin Decretul Președintelui Republicii Moldova din 27 ianuarie 2017, Dorin Dulghieru a fost numit pe un termen de patru ani, în funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Chișinău.

Prin Hotărârea CSM din 9 septembrie 2014 el a fost desemnat pentru exercitarea atribuţiilor judecătorului de instrucţie la Judecătoria Buiucani, mun. Chişinău în perioada de imposibilitate a judecătorilor de instrucţie în exerciţiu Ion Morozan şi Victor Raţoi, de a-şi realiza sarcinile de serviciu

Prin decretul președintelui Republicii Moldova din 26 februarie 2014 el a fost numit, pe un termen de patru ani, în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Buiucani, municipiul Chișinău.

Prin Hotărârea din 21 Mai 2019 a fost anulată suspendarea din funcție a judecătorului Denis Băbălău, dispusă prin Hotărîrea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din 23 aprilie 2019, cu reîncadrarea în funcția de judecător la Judecătoria Chișinău, începând cu 21 mai 2019.

Prin Hotărârea din 23 Aprilie 2019, el a fost suspendat de la Judecătoria Chișinău pentru perioada aflării în concediul parțial plătit pentru îngrijirea copilului până la atingerea vârstei de trei ani, începând cu 2 mai 2019 până la 30 ianuarie 2022, inclusiv.

Prin decretul preşedintelui Republicii Moldova din 9 noiembrie 2016, Denis Băbălău a fost numit prin transfer, în funcția de judecător la Judecătoria Chișinău, începând cu 1 ianuarie 2017.

Prin Decretul președintelui din 24 octombrie 2016, el a fost numit în funcția de judecător, până la atingerea plafonului de vârstă.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!