Curtea Supremă a Federației Ruse a desființat partidul politic „Rusia Viitorului”, fondat de bloggerul Alexei Navalnîi, scrie TASS.

„Curtea a satisfăcut cererea Ministerului Justiției privind desființarea partidului politic Rusia Viitorului”, a declarat serviciul de presă al instanței.

În urmă cu un an, Ministerul Justiției a refuzat înregistrarea pentru partidul politic Rusia Viitorului, argumentând că acest nume era deja folosit de o altă organizație politică.

În prezent, Alexei Navalnîi este internat într-un spital din Germania după ce a fost otrăvit cu agentul neurotoxic „Noviciok”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!