/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/Horoscop/ Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 22 septembrie

22 septembrie 2020, ora 08:02

Horoscop Berbec – 22 septembrie 2020: Ai parte de o zi care te ajută să reconstruiești sau să construiești de la zero o altă viziune despre propriul viitor, una mai realistă. E bine să lași loc și pentru neprevăzut.

Horoscop Taur – 22 septembrie 2020: Este important să îți menții, prin efort propriu, atitudinea protectoare față de cei din familie. Chiar dacă ei nu par să aprecieze sau nu sunt interesați, va veni și momentul culegerii roadelor.

Horoscop Gemeni – 22 septembrie 2020: Va conta foarte mult, la finalul acestei zile, ceea ce faci pentru tine, respectând locul și rolul pe care fiecare dintre cei din jurul tău îl are în viața ta.

Horoscop Rac – 22 septembrie 2020: Poate fi o zi în care să tinzi spre performanță la locul de muncă sau să dorești cu ardoare recuperarea rapidă a stării de sănătate. Aceste realizări nu vin așa, peste noapte, trebuie construite zi de zi.

Horoscop Leu – 22 septembrie 2020: Începe să conteze mai mult cât de atent ești la cei din anturajul apropiat, cât de mult contează problemele cu care se confruntă sau cât de dispus ești să le oferi o mână de ajutor.

Horoscop Fecioară – 22 septembrie 2020: Vei reuși să îți păstrezi seninătatea, dacă vei dori acest lucru, fără eforturi speciale. E de ajuns să te concentrezi pe ce ai de făcut și să eviți exagerările, de orice fel.

Horoscop Balanță – 22 septembrie 2020: Iese soarele și pe strada ta și odată cu el se face lumină și în mintea ta, semn că a venit momentul să te ocupi de tine, de sufletul tău și de ceea ce îți cere acesta.

Horoscop Scorpion – 22 septembrie 2020: Poți deduce din context că nu e cazul să îți ceri drepturile, chiar dacă sunt binemeritate. Momentul nu e bine ales sau, dacă vrei neapărat, să îți iei rezerva de diplomație cu tine, dacă ai așa ceva.

Horoscop Săgetător – 22 septembrie 2020: Ești în elementul tău, optimist și plin de energie. Este bine să fii pregătit să primești sfaturi de la persoane care se pricep, ca să treci mai ușor prin situațiile dificile cu care te confrunți astăzi.

Horoscop Capricorn – 22 septembrie 2020: Ai parte de inspirație, dar aceasta se poate duce la fel de ușor pe cât a apărut, dacă nu ești obișnuit să îi acorzi importanța cuvenită. Este bine să acorzi atenție propriului suflet.

Horoscop Vărsător – 22 septembrie 2020: Ai prieteni buni, dar nu sunt cei care te protejează și îți ascund adevărul, ci cei sinceri. Dacă știi că există așa ceva pe lângă tine, poți să îi consideri un dar al cerului și să ți-i apropii.

Horoscop Pești – 22 septembrie 2020: Ești bine văzut la nivelul grupului din care faci parte, mai mare sau mai mic. Chiar dacă ai impresia că acest lucru nu valorează nimic, vei avea ocazia să vezi că te înșeli.

Liberatea.ro 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram