Nadejda Rață, în vârstă de 17 ani, elevă la Liceul „Ion Creangă” din municipiul Ungheni, se numără printre cei cinci finaliști internaționali ai concursului tradițional de desene, organizat de orașul înfrățit cu Ungheniul, Winston-Salem din SUA, informează expresul.md.

De data aceasta, tema concursului a fost: „O singură lume: toți împreună suntem una”.

Astfel, la concurs au fost transmise, din partea municipiului Ungheni, 14 desene, realizate de către elevii Școlii de Arte Plastice ”Raisa Cojocaru”.

Juriul a rămas impresionat, în mod special, de lucrarea Nadejdei Rață, pe care a inclus-o alături de alte patru finaliste din Japonia (2), Canada și Mexic, în top 5.

De notat că Nadejda Rață este absolventă a Școlii de Arte „Raisa Cojocaru” din Ungheni, discipola profesoarei Diana Ciubotaru-Viziru.

Profesoara are doar cuvinte frumoase în adresa Nadejdei, căci pe parcursul celor cinci ani de studii a demonstrat că are talent, că poate realiza lucrări de calitate.

În acest an, va fi organizată și o expoziție personală a Nadejdei Rață, mai ales că tânăra are ce arăta publicului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!