/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Chef cu armele pe masă. Trei bărbați au intrat înarmați într-o benzinărie, pentru a cumpăra alcool

missing
22 septembrie 2020, ora 21:26

Nebunie mare într-o stație Peco din satul Rădoaia, raionul Sângerei. Trei bărbați au intrat înarmați într-o benzinărie, pentru a cumpăra alcool. În timp ce achitau cumpărăturile, unul dintre a îndreptat arma spre camera de supraveghere. După ce au consumat băuturile, cei trei au adormit pe terasa stației. Scenele au fost surprinse de camerele de luat vederi, din incinta localului.

Din imaginile video se vede că indivizii abia se țineau pe picioare, când au intrat în benzinărie. Unul dintre ei avea o pușcă în mâini, iar altul purta la brâu un cuțit. Ajunși în fața casieriei, cei trei au făcut spectacol în fața vânzătorului. Bărbatul înarmat a manevrat demonstrativ cu pușca, după care a ochit spre camera de luat vederi. Vădit amuzat de situația creată, acesta a renunțat totuși să tragă.

După ce și-au primit băuturile, cei trei au petrecut nestingheriți, chiar la terasa benzinăriei. Culmea, bărbații erau atât de beți, încât au adormit cu capul pe masă, printre sticle și arme. Solicitată de TV 8, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Sângerei a declarat că poliția urmează să investigheze acest caz.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram