Nebunie mare într-o stație Peco din satul Rădoaia, raionul Sângerei. Trei bărbați au intrat înarmați într-o benzinărie, pentru a cumpăra alcool. În timp ce achitau cumpărăturile, unul dintre a îndreptat arma spre camera de supraveghere. După ce au consumat băuturile, cei trei au adormit pe terasa stației. Scenele au fost surprinse de camerele de luat vederi, din incinta localului.

Din imaginile video se vede că indivizii abia se țineau pe picioare, când au intrat în benzinărie. Unul dintre ei avea o pușcă în mâini, iar altul purta la brâu un cuțit. Ajunși în fața casieriei, cei trei au făcut spectacol în fața vânzătorului. Bărbatul înarmat a manevrat demonstrativ cu pușca, după care a ochit spre camera de luat vederi. Vădit amuzat de situația creată, acesta a renunțat totuși să tragă.

După ce și-au primit băuturile, cei trei au petrecut nestingheriți, chiar la terasa benzinăriei. Culmea, bărbații erau atât de beți, încât au adormit cu capul pe masă, printre sticle și arme. Solicitată de TV 8, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Sângerei a declarat că poliția urmează să investigheze acest caz.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!