Linia specială de accesorii M Performance Parts pentru noile BMW M3 și BMW M4 va fi disponibilă pe piață în același timp cu începerea vânzărilor de mașini noi în martie 2021. Componentele sunt dezvoltate în colaborare cu divizia BMW M folosind ani de experiență și know-how-ul echipelor de curse.

Accesoriile M Performance accentuează ADN-ul sportiv al maşinilor, adaugă mai multă personalitate designului și le îmbunătățesc caracteristicile dinamice.

De exemplu, sistemul M Performance de evacuare a gazelor de eşapament, din titan, este cu 5 kg mai ușor decât sistemul de evacuare montat standard, iar supapele reglabile elimină mai eficient gazele, inclusiv. Află mai multe şi vezi cum arată majoritatea bunătăţilor, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!