/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

BMW introduce un nou model de eşapament opţional, disponibil pentru noile M3 şi M4

missing
23 septembrie 2020, ora 14:01

Linia specială de accesorii M Performance Parts pentru noile BMW M3 și BMW M4 va fi disponibilă pe piață în același timp cu începerea vânzărilor de mașini noi în martie 2021. Componentele sunt dezvoltate în colaborare cu divizia BMW M folosind ani de experiență și know-how-ul echipelor de curse.

Accesoriile M Performance accentuează ADN-ul sportiv al maşinilor, adaugă mai multă personalitate designului și le îmbunătățesc caracteristicile dinamice.

De exemplu, sistemul M Performance de evacuare a gazelor de eşapament, din titan, este cu 5 kg mai ușor decât sistemul de evacuare montat standard, iar supapele reglabile elimină mai eficient gazele, inclusiv. Află mai multe şi vezi cum arată majoritatea bunătăţilor, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram