Primăria municipiului Chișinău cere opinia cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului, în cadrul elaborării Strategiei de dezvoltare a municipiului Chișinău. Pentru aceasta, autoritatea publică locală a inițiat un sondaj online, unde fiecare chișinăuian se poate expune.

Astfel, locuitorii capitalei, cei din suburbii, precum și oamenii din alte orașe,  sunt chemați să completeze un document google, unde vor răspunde la 7 categorii de întrebări.

Chestiunile din sondaj se referă la: gradul de satisfacție față de infrastructura socială; categoriile de servicii din localitate care nu convin oamenilor; tipurile de obiective și servicii de perspectivă pe care cetățenii le consideră actuale; caracterizarea socială; opinia cu privire la calitatea sectorului/localității de reședință; calitatea infrastructurii de transport; caracterizarea orașului etc.

Cetățenii sunt îndemnați să completeze formularul, care este disponibil în limbile română și rusă, până pe data de 1 decembrie 2020.

Pentru a participa la sondaj, cei interesați vor accesa linkul: http://masterplanchisinau.com/.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!