/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Directoarea gimnaziului din Hiliuți, unde a fost inaugurată cu mare fast o toaletă, sancționată. Cu ce amendă s-a ales

missing
23 septembrie 2020, ora 12:23

Directoarea gimnaziului din satul Hiliuți, raionul Râșcani, unde a fost inaugurată cu mare fast o toaletă, a fost sancționată.

Ana Matei a fost amendată cu o mie de lei de Centrul de Sănătate Publică Bălți, scrie cotidianul.md.

Sursa scrie că șeful CSP Bălți, Veaceslav Chislari, a refuzat să vorbească despre motivele care au stat la baza sancțiunii, precizând că s-a decis să fie pedepsită numai șefa instituției, pentru că ea a fost responsabilă de partea organizatorică a evenimentului, petrecut cu încălcarea normelor anti-COVID-19.

Imagini din satul Hiliuți, raionul Râșcani, unde doi copii țineau o panglică roșie la inaugurarea unei toalete, au fost criticate dur. Alături de copii, în imagini apare și președintele socialist al raionului Râșcani, Vasile Secreieru, împreună cu deputatul socialist Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Alexandru Sandu, de la Partidul Acțiune și Solidaritate, dar și directoarea instituției.

Amintim că o altă profesoară de la gimnaziul din satul Hiliuți, raionul Râșcani, care s-a arătat deranjată de fastul cu care a fost inaugurat veceul din cadrul instituției, a fost chemată „la covor” de președintele raionului, Vasile Secrieru. Acesta a prevenit-o pe Nelea Diaconu că gimnaziul nu va mai beneficia de susținere finaciară din bugetul raional, din cauză că dumneaei nu este recunoscătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram