Directoarea gimnaziului din satul Hiliuți, raionul Râșcani, unde a fost inaugurată cu mare fast o toaletă, a fost sancționată.

Ana Matei a fost amendată cu o mie de lei de Centrul de Sănătate Publică Bălți, scrie cotidianul.md.

Sursa scrie că șeful CSP Bălți, Veaceslav Chislari, a refuzat să vorbească despre motivele care au stat la baza sancțiunii, precizând că s-a decis să fie pedepsită numai șefa instituției, pentru că ea a fost responsabilă de partea organizatorică a evenimentului, petrecut cu încălcarea normelor anti-COVID-19.

Imagini din satul Hiliuți, raionul Râșcani, unde doi copii țineau o panglică roșie la inaugurarea unei toalete, au fost criticate dur. Alături de copii, în imagini apare și președintele socialist al raionului Râșcani, Vasile Secreieru, împreună cu deputatul socialist Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Alexandru Sandu, de la Partidul Acțiune și Solidaritate, dar și directoarea instituției.

Amintim că o altă profesoară de la gimnaziul din satul Hiliuți, raionul Râșcani, care s-a arătat deranjată de fastul cu care a fost inaugurat veceul din cadrul instituției, a fost chemată „la covor” de președintele raionului, Vasile Secrieru. Acesta a prevenit-o pe Nelea Diaconu că gimnaziul nu va mai beneficia de susținere finaciară din bugetul raional, din cauză că dumneaei nu este recunoscătoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!