Fostul judecător al Curții Constituționale, tot el ex-șeful Serviciului de Informații și Securitate, Artur Reșetnicov refuză să vorbească atunci când vine vorba de averea sa și a familiei, acumulată pe toată perioada cât a deținut funcții publice, din 2001 până în 2019, inclusiv cea de deputat.

Întrebat din ce bani soacra sa și-ar fi construit două case în care acesta locuiește cu familia, una pe strada Viilor în Chișinău și alta în comuna Trușeni, din ce bani și-ar fi procurat două mașini de model Land Rover, din ce bani feciorul și-ar fi deschis un restaurant și din surse financiare și-ar fi procurat două apartamente, Artur Reșetnicov a declarat:

„Feciorul vrea să fie antreprenor, aceasta este interzis în țara noastră? Eu nu sunt persoană publică, acum ce trebuie să fac, să spun ce dețin, ce nu dețin. Eu nu sunt persoană izolată. Eu am familie și noi avem venituri. Familia mea nu scuipă în pod și nu așteaptă când cineva îi va da sau cineva va ajuta să fure sau să facă contrabandă”, a declarat Artur Reșetnicov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!