/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Familia mea nu scuipă în pod și nu așteaptă când cineva îi va da”. Fostul judecător CCM Reșetnicov refuză să vorbească despre averea sa

23 septembrie 2020, ora 07:30

Fostul judecător al Curții Constituționale, tot el ex-șeful Serviciului de Informații și Securitate, Artur Reșetnicov refuză să vorbească atunci când vine vorba de averea sa și a familiei, acumulată pe toată perioada cât a deținut funcții publice, din 2001 până în 2019, inclusiv cea de deputat.

Întrebat din ce bani soacra sa și-ar fi construit două case în care acesta locuiește cu familia, una pe strada Viilor în Chișinău și alta în comuna Trușeni, din ce bani și-ar fi procurat două mașini de model Land Rover, din ce bani feciorul și-ar fi deschis un restaurant și din surse financiare și-ar fi procurat două apartamente, Artur Reșetnicov a declarat:

„Feciorul vrea să fie antreprenor, aceasta este interzis în țara noastră? Eu nu sunt persoană publică, acum ce trebuie să fac, să spun ce dețin, ce nu dețin. Eu nu sunt persoană izolată. Eu am familie și noi avem venituri. Familia mea nu scuipă în pod și nu așteaptă când cineva îi va da sau cineva va ajuta să fure sau să facă contrabandă”, a declarat Artur Reșetnicov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram