Horoscop Berbec – 23 septembrie 2020: Multe dintre problemele cu care te confrunți astăzi ar putea fi rezolvate mai ușor, dacă le-ai aborda, din start, cu mai multă răbdare și cu mult calm. Altfel te vei încurca singur în ițele fiecărei situații.

Horoscop Taur – 23 septembrie 2020: Este posibil să înțelegi greșit o anumită informație și să mergi mai departe pe această cale, deși vor exista persoane care îți vor atrage atenția că ceva nu e în regulă.

Horoscop Gemeni – 23 septembrie 2020: Este important să te asiguri că mesajele pe care le transmiți ajung la destinatar și nu în altă parte și să fii mai discret decât de obicei cu informațiile pe care le obții.

Horoscop Rac – 23 septembrie 2020: Există, cu siguranță, și o parte bună a acestei zile, dar îți va atrage mai mult atenția partea gălăgioasă, provocată de nemulțumiri, neîmpliniri sau neînțelegeri cu apropiații.

Horoscop Leu – 23 septembrie 2020: Ai putea fructifica puțin din potențialul pozitiv al acestei zile, dacă vei reuși să ai mai multă răbdare cu cei din jur și să îi inspiri suficient cât să se concentreze pe ceea ce aveți de făcut împreună.

Horoscop Fecioară – 23 septembrie 2020: Este o zi amestecată, cu tendințe puternice, dar atât de diverse, încât va conta mai mult obișnuința decât ceea ce îți propui să faci. Reușita depinde și ea de cât de adaptabil vei reuși să fii.

Horoscop Balanță – 23 septembrie 2020: Comunici mai bine, mai clar, dar ar fi bine să nu ai pretenția de a fi ascultat sau urmat în totalitate, chiar dacă ești convins că ai dreptate în tot ce spui.

Horoscop Scorpion – 23 septembrie 2020: Poate că nu ți se potrivește viteza cu care se derulează astăzi evenimentele, dar dacă vei reuși să faci un efort de adaptare, din mers, la ceea ce apare, nu vei avea motive să regreți ceva.

Horoscop Săgetător – 23 septembrie 2020: Este important să eviți judecățile prea aspre sau intenția de a le da lecții celor din jur. Degeaba îi bruschezi cu justețea unor afirmații, exemplul personal este infinit mai bun, fără cuvinte.

Horoscop Capricorn – 23 septembrie 2020: Poate că ideile tale chiar sunt mai bune și mai potrivite decât ale altora, dar depinde foarte mult de felul în care le expui. Dacă doar discuți cu unii și cu alții, nu rezolvi nimic.

Horoscop Vărsător – 23 septembrie 2020: Te poți simți pedepsit pentru o vină pe care nu o înțelegi. Cheia acestei înțelegeri poate să apară dacă vei lua în calcul ideea că cei din jur au alte valori decât ale tale și respectă alte repere.

Horoscop Pești – 23 septembrie 2020: Ar fi bine să nu judeci prea aspru situațiile și oamenii care îți ies în cale astăzi. Există un element de presiune care te poate împinge să uiți de bunăvoință și amabilitate, chiar când avea mai mare nevoie de ele.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!