2 696 de copii sunt infectați cu noul tip de coronavirus în Republica Moldova. Datele au fost prezentate de către Ministerul Sănătății, miercuri, 23 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă.  

Cei mai mulți, 1 202 la număr, au vârste cuprinse între 11 și 17 ani. Rata acestora este de 45 la sută. 24 procente dintre copii, 646 la număr, au vârste de șase – zece ani. 625 de copii au vârste cuprinse între unul – cinci ani, iar ponderea bebelușilor este de opt la sută, adică 223 au vârsta de până la un an.

Potrivit Ministerului Sănătății, numărul gravidelor confirmate cu virusul COVID-19 este 343. Dintre care, 16 la sută se află în trimestrul întâi, 31 procente în trimestrul doi, iar 53 la sută în trimestrul trei de sarcină.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!