/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Petrocub locul doi. Petrocub a fost depășită în clasament de către Milsami

missing
23 septembrie 2020, ora 18:48

Continuă linia neagră pentru Petrocub. În ultimele patru meciuri, formația din Hâncești a obținut o singură victorie, pierzând locul doi în clasamentul Diviziei Naționale. În același timp, Milsami se descurcă impecabil și o înlocuiește pe Petrocub pe treapta secundă.

În cea de-a 11-a etapă a Diviziei Naționale, Petrocub a jucat contra lui Dinamo-Auto. Iar startul meciului a fost cum nu se poate mai promițător, pentru hânceșteni. Iaser Țurcan a deschis scorul încă din minutul doi.

La 20 de minute, Petrocub s-a apropiat de victorie, însă Dinamo-Auto nu a fost de acord cu înfrângerea. Vadim Paireli a restabilit egalitatea. Acesta a fost al patrulea gol pentru Paireli, în ultimele trei meciuri.
Partida s-a încheiat cu 1 la 1, iar punctul obținut, nu a ajutat-o pe Petrocub să-și consolideze locul secund. Și asta pentru că, în paralel, Milsami a bătut-o pe CSCT Buiucani, cu 2 la 0, și a depășit în clasament echipa din Hâncești.

În această seară are loc un alt meci din etapa a 11-a. Zimbru joacă, pe teren propriu, cu Speranța. După o pauză de zece luni, fanii au din nou dreptul de a veni în tribunele stadionului Zimbru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram