Principalul subiect din cadrul Tesla Battery Day, eveniment desfăşurat în această pentru noi noapte şi fiind urmărit online, doar pe YouTube, de peste 230.000 de oameni, a fost anunţul despre dezvoltarea unui nou tip de baterie pentru electromobile, dar şi pregătirea companiei pentru producţia acestora in-house, fără ajutor şi fără intermediari.

Noul acumulator, dar şi procesul optimizat de producţie, va spori capacitatea, viteza de asamblare a seturilor, dar şi va reduce într-un final preţul maşinilor mărcii americane.

Toate aceste noutăţi le-au aflat şi o parte din investitorii Tesla care au fost prezenţi la eveniment într-un mod inedit. Pentru a păstra distanţa socială, fiecare oaspete a stat într-o maşină într-o parcare amenajată în faţa unei scene! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!