/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Tesla anunţă o revoluţie în industria producătoare de baterii pentru maşinile electrice

missing
23 septembrie 2020, ora 10:11

Principalul subiect din cadrul Tesla Battery Day, eveniment desfăşurat în această pentru noi noapte şi fiind urmărit online, doar pe YouTube, de peste 230.000 de oameni, a fost anunţul despre dezvoltarea unui nou tip de baterie pentru electromobile, dar şi pregătirea companiei pentru producţia acestora in-house, fără ajutor şi fără intermediari.

Noul acumulator, dar şi procesul optimizat de producţie, va spori capacitatea, viteza de asamblare a seturilor, dar şi va reduce într-un final preţul maşinilor mărcii americane.

Toate aceste noutăţi le-au aflat şi o parte din investitorii Tesla care au fost prezenţi la eveniment într-un mod inedit. Pentru a păstra distanţa socială, fiecare oaspete a stat într-o maşină într-o parcare amenajată în faţa unei scene! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram