/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ A vrut să-și omoare datornicul. O femeie riscă detenție pe viață, pentru că ar fi planificat omorul unui datornic

missing
23 septembrie 2020, ora 21:06

A comandat omorul unui datornic, iar acum riscă să-și petreacă toată viața după gratii. O femei din Capitală a intrat în vizorul Serviciului de Informații și Securitate, în timp ce căuta un „killer” cu experiență de luptă în Donbas. Potrivit unor surse, pentru acest serviciu, suspecta urma să achite suma de cinci mii de euro. Aceasta însă a fost reținută, după ce un polițist sub acoperire s-a dat drept criminal.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, planifica să „lichideze” un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani. După ce a dat peste un presupus killer, care, de fapt, era un polițist sub acoperire, suspecta a avut mai multe discuții telefonice cu acesta, iar ulterior a transmis și o parte din suma promisă pentru omor. În înregistrarea telefonică, făcută publică de către oamenii legii, femeia descrie cu lux de amănunte și fără ezitări, cum ar trebui executat datornicul său.

-Cum vezi asta? Eu îți voi da banii, cinci mii de euro!

-Bine!

-Trebuie să ne convingem că l-am nimicit, pentru că el este foarte rezistent. Să te încredințezi că este mort.

Înainte de a achita restul sumei, femeia a cerut presupusului criminal să prezinte imagini, care ar dovedi că și-a dus misiunea la bun sfârșit. În acest scop, oamenii legii au înscenat crima. Comanditara a fost arestată în flagrant, chiar în momentul transmiterii celei de-a doua tranșe.

Femeia este reținută pentru 72 de ore. Dacă vina îi va fi demonstrată, aceasta riscă până la 20 de ani închisoare sau chiar detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram