A comandat omorul unui datornic, iar acum riscă să-și petreacă toată viața după gratii. O femei din Capitală a intrat în vizorul Serviciului de Informații și Securitate, în timp ce căuta un „killer” cu experiență de luptă în Donbas. Potrivit unor surse, pentru acest serviciu, suspecta urma să achite suma de cinci mii de euro. Aceasta însă a fost reținută, după ce un polițist sub acoperire s-a dat drept criminal.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, planifica să „lichideze” un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani. După ce a dat peste un presupus killer, care, de fapt, era un polițist sub acoperire, suspecta a avut mai multe discuții telefonice cu acesta, iar ulterior a transmis și o parte din suma promisă pentru omor. În înregistrarea telefonică, făcută publică de către oamenii legii, femeia descrie cu lux de amănunte și fără ezitări, cum ar trebui executat datornicul său.

-Cum vezi asta? Eu îți voi da banii, cinci mii de euro!

-Bine!

-Trebuie să ne convingem că l-am nimicit, pentru că el este foarte rezistent. Să te încredințezi că este mort.

Înainte de a achita restul sumei, femeia a cerut presupusului criminal să prezinte imagini, care ar dovedi că și-a dus misiunea la bun sfârșit. În acest scop, oamenii legii au înscenat crima. Comanditara a fost arestată în flagrant, chiar în momentul transmiterii celei de-a doua tranșe.

Femeia este reținută pentru 72 de ore. Dacă vina îi va fi demonstrată, aceasta riscă până la 20 de ani închisoare sau chiar detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!