/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Maia Sandu a depus listele cu semnături la Comisia Electorală Centrală: „Cerem membrilor CEC să nu se lase manipulați”

missing
23 septembrie 2020, ora 12:45

Maia Sandu, alături de membrii PAS a depus listele cu semnături la CEC. Potrivit ei, au fost colectate 30 de mii de semnături.

Aceasta a ajuns la CEC alături de mai mulți susținători, care au scandat în favoarea liderei PAS: „Victorie”, „CEC, fii corect”.

„Oamenii vor să scape de hoți, vor să aducă în fruntea țării un conducător care să-i respecte, să lucreze pentru ei. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple e nevoie de alegeri libere și corecte. Cei de la CEC să ne asigure condiții pentru ca alegerile să fie libere și corecte. În această săptămână CEC va lua o decizie de deschidere a secțiilor în diasporă. Această decizie trebuie să fie corectă, cerem membrilor să nu se lase manipulați”, a declarat Sandu.

Amintim că, deocamdată doar 3 politicieni au fost înregistrați de către CEC la funcția de candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie: Andrei Năstase, Renato Usatîi și Tudor Deliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram