/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19, nerespectate în restaurantele din țară. Câte localuri au fost verificate

missing
24 septembrie 2020, ora 11:32

Zeci de încălcări au fost depistate după ce peste 900 de restaurante, săli de nunți și cafenele au fost supuse mai multe verificări.

Potrivit informațiilor, angajații localurilor verificate nu măsurau temperatura persoanelor implicate în organizarea și deservirea evenimentulelor, iar listele de evidență epidemiologică a participanților la eveniment nici nu existau.

Printre încălcările depistate a fost și nerespectarea distanței sociale.

Verificările au fost organizate de angajații Inspectoratului General al Poliției în comun cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii să respecte recomandările privind prevenirea răspândirii infecției COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram