Zeci de încălcări au fost depistate după ce peste 900 de restaurante, săli de nunți și cafenele au fost supuse mai multe verificări.

Potrivit informațiilor, angajații localurilor verificate nu măsurau temperatura persoanelor implicate în organizarea și deservirea evenimentulelor, iar listele de evidență epidemiologică a participanților la eveniment nici nu existau.

Printre încălcările depistate a fost și nerespectarea distanței sociale.

Verificările au fost organizate de angajații Inspectoratului General al Poliției în comun cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii să respecte recomandările privind prevenirea răspândirii infecției COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!