Mai mulți tineri înarmați au înscenat răpirea unei fete care se afla într-o stație de așteptare a transportului public. Scenele s-au petrecut sub ochii trecătorilor chiar în centrul orașului Bălți, în jurul orei 18:50.

„A apărut un Mercedes negru, cu numere străine de înmatriculare, din care au ieșit doi bărbați cu cagule pe cap, înarmați cu un automat „Kalașnikov”și un pistol. După care, o tânără a fost răpită”, spun polițiștii.

Potrivit informațiilor, polițiștii au fost alertați de un martor care a spus că imaginile erau de groază. La scurt timp, automobilul a fost identificat și stopat.

Tinerii au vârstele cuprinse între 16 și 24 de ani și sunt originari din raioanele Sîngerei și Ștefan Vodă.

În timpul audierilor, aceștia au declarat că au încercat să facă un experiment social, pentru a verifica vigilența oamenilor. S-a mai stabilit că aceștia au mai înscenat asemenea cazuri.

Patru dintre ei au fost reținuți pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!