/VIDEO/ Chișinăul intră în curățenia de toamnă. Ceban: „Cei care vor face murdărie vor fi sancționați”

missing
24 septembrie 2020, ora 12:30

Începând de sâmbătă, 26 septembrie, Primăria municipiului Chișinău va demara campania de curăţenie de toamnă. Potrivit primarului, pe parcursul unei luni în Capitală se va desfășura campania de salubrizare, iar cei care vor face murdărie vor fi sancționați.

Ion Ceban, primar general:Este vorba despre „Marea Curățenie. Pe parcursrul unei luni, în fiecare de sâmbătă și duminică să facem curatenie. Vrem să facem curat în Capitală și să sensiblizăm că trebuie să fim cooperanți. Sâmbătă începând cu ora 9 cu toate preturile și întreprinderile municipale ieșim la marea curățenie în oraș. Vom face curat în parcul „La izvor”, este cel mai mare parc unde niciodată nu s-a investit. Vom fi La izvor și pretura botanica va face curat la „Valea Trandafirilor”. Ghșeulrile vor fi evacute pe uzinelor. Dacă plouă vom amână pe altă dată. Venim cu apel către toți doritorii să se alăture de noi șă ăs facem orașul mai curat. Cei care vor face murdărie, vor fi sancționați. Sancțiunile sunt destul de dure”.

Potrivit lui Ion Ceban, cei care vor arunca gunoiul la întâmplare în capitală vor primi amenzi de la 900 de lei până la 1800 pentru persoanele fizice. Amenzile pentru persoanele juridice sunt de la 3000 de lei până la 9000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram