Începând de sâmbătă, 26 septembrie, Primăria municipiului Chișinău va demara campania de curăţenie de toamnă. Potrivit primarului, pe parcursul unei luni în Capitală se va desfășura campania de salubrizare, iar cei care vor face murdărie vor fi sancționați.

Ion Ceban, primar general:Este vorba despre „Marea Curățenie. Pe parcursrul unei luni, în fiecare de sâmbătă și duminică să facem curatenie. Vrem să facem curat în Capitală și să sensiblizăm că trebuie să fim cooperanți. Sâmbătă începând cu ora 9 cu toate preturile și întreprinderile municipale ieșim la marea curățenie în oraș. Vom face curat în parcul „La izvor”, este cel mai mare parc unde niciodată nu s-a investit. Vom fi La izvor și pretura botanica va face curat la „Valea Trandafirilor”. Ghșeulrile vor fi evacute pe uzinelor. Dacă plouă vom amână pe altă dată. Venim cu apel către toți doritorii să se alăture de noi șă ăs facem orașul mai curat. Cei care vor face murdărie, vor fi sancționați. Sancțiunile sunt destul de dure”.

Potrivit lui Ion Ceban, cei care vor arunca gunoiul la întâmplare în capitală vor primi amenzi de la 900 de lei până la 1800 pentru persoanele fizice. Amenzile pentru persoanele juridice sunt de la 3000 de lei până la 9000 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!