După ce Vlad Filat a negat toate acuzațiile aduse de Igor Popa într-o emisiune televizată și l-a acuzat că face jocul lui Plahotniuc, avocatul a venit cu o replică și spune că în următoarele zile va veni cu mai multe dezvăluiri despre liderul PLDM.

„Acest om corupt a nenorocit viața multor oameni din Moldova. Acum va încerca cu banii furați de la popor să mă atace și pe mine. Filat este un hoț care a furat toată viața lui. Eu sunt un om onest care muncesc și plătesc impozite în Germania și Moldova. În curând, voi veni cu noi dezvăluiri și voi demasca și alte ilegalitați ale acestui corupt și complicele lui Plahotniuc”, a declarat Igor Popa.

Amintim că, acuzațiile reciproce continuă de câteva zile, de când fostul avocat a lui Vlad Filat a participat la o emisiune televizată, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre Filat. La rândul său, liderul PLDM a organizat o conferință de presă unde a negat toate acuzațiile lui Popa și a spus că se va adresa tuturor instanțelor pentru a-și face dreptate.

Totodată, Igor Popa va trebui, totuși, să prezinte dovezi procurorilor cu privire la declarațiile pe care le-a făcut. Despre aceasta a declarat purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG) Maria Vieru. Potrivit ei, avocatul a fost contactat ieri, 24 septembrie, de oamenii legii și solicitat să se prezinte la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS).

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!