/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

AvtoVAZ marchează producţia a 30 de milioane de maşini. Câţi ani i-au fost necesari pentru realizare

missing
25 septembrie 2020, ora 12:56

Eveniment cu adevărat istoric pentru constructorul auto rusesc AvtoVAZ! Ieri, 24 septembrie 2020, de pe linia de asamblare din Toliatti a ieşit o Lada Granta de culoare roşie, în caroserie sedan şi în echipare #Club, care reprezintă automobilul cu numărul 30.000.000!

Producătorul auto în sine nu a marcat cu mare fast evenimentul, doar publicând această informaţie într-un scurt comunicat de presă, la care a ataşat două fotografii, dar şi un filmuleţ care arată imagini din procesul de asamblare.

Pe capota acestui exemplar Granta a fost imprimat mesajul: “Primeşte, Rusia, al 30.000.000-lea automobil! Septembrie 2020”. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram