Eveniment cu adevărat istoric pentru constructorul auto rusesc AvtoVAZ! Ieri, 24 septembrie 2020, de pe linia de asamblare din Toliatti a ieşit o Lada Granta de culoare roşie, în caroserie sedan şi în echipare #Club, care reprezintă automobilul cu numărul 30.000.000!

Producătorul auto în sine nu a marcat cu mare fast evenimentul, doar publicând această informaţie într-un scurt comunicat de presă, la care a ataşat două fotografii, dar şi un filmuleţ care arată imagini din procesul de asamblare.

Pe capota acestui exemplar Granta a fost imprimat mesajul: “Primeşte, Rusia, al 30.000.000-lea automobil! Septembrie 2020”. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!