/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/GALERIE FOTO/ Lucrările de după înlăturarea incendiului de la Filarmonica Națională continuă și acum. Imagini de la fața locului

missing
25 septembrie 2020, ora 00:07

Lucrările de după înlăturarea incendiului de la Filarmonica Națională continuă și acum. Pompierii și oamenii legii încă se mai află la fața locului. Mai multe imagini surprinse de reportera TV8, Viorica Tătaru, ne arată care este situația la această oră.

Amintim că, astăzi pompierii din municipiul Chișinău au fost alertați pentru a lichida incendiul de la Filarmonica Națională. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:00. La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de pompieri inclusiv o autoscară. În timpul incendiului acoperișul Filarmonicii a ars. De asemenea, au ars instrumentele și multe alte bunuri care aparțineau Filarmonicii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram