Lucrările de după înlăturarea incendiului de la Filarmonica Națională continuă și acum. Pompierii și oamenii legii încă se mai află la fața locului. Mai multe imagini surprinse de reportera TV8, Viorica Tătaru, ne arată care este situația la această oră.

Amintim că, astăzi pompierii din municipiul Chișinău au fost alertați pentru a lichida incendiul de la Filarmonica Națională. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:00. La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de pompieri inclusiv o autoscară. În timpul incendiului acoperișul Filarmonicii a ars. De asemenea, au ars instrumentele și multe alte bunuri care aparțineau Filarmonicii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!