Moda cu furtul de catalizatoare a ajuns şi la Moscova. Acum câteva ore s-a anunţat despre reţinerea a doi astfel de răufăcători, care s-au angajat în furtul în masă al convertizoarelor catalitice de la maşini.

Cel mai interesant este însă, ceea ce nu am mai auzit anterior, este că drept “victime” erau maşini din parcurile companiilor de car sharing.

Furtul în masă al pieselor a fost descoperit în timpul unei inspecții profilactice a mașinilor închiriate în parcul uneia dintre companiile de car sharing. Experții au găsit că unele mașini aveau tăiate şi eliminate convertizoarele catalitice, iar în loc de ele s-au sudat bucăţi de ţeavă obişnuită. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!