/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Moda cu furtul de catalizatoare a ajuns şi la Moscova. Cine s-au dovedit a fi hoţii din cel mai recent caz

missing
25 septembrie 2020, ora 17:12

Moda cu furtul de catalizatoare a ajuns şi la Moscova. Acum câteva ore s-a anunţat despre reţinerea a doi astfel de răufăcători, care s-au angajat în furtul în masă al convertizoarelor catalitice de la maşini.

Cel mai interesant este însă, ceea ce nu am mai auzit anterior, este că drept “victime” erau maşini din parcurile companiilor de car sharing.

Furtul în masă al pieselor a fost descoperit în timpul unei inspecții profilactice a mașinilor închiriate în parcul uneia dintre companiile de car sharing. Experții au găsit că unele mașini aveau tăiate şi eliminate convertizoarele catalitice, iar în loc de ele s-au sudat bucăţi de ţeavă obişnuită. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram