Una dintre posibilele cauze ale accidentului aviatic din Harkov, Ucraina ar putea fi o eroare de pilotaj. Despre aceasta anunță portalul ucrainean unian.net. În urma tragicului accident, în regiunea Harkov a fost declarată zi de doliu. 

La fața locului au fost dislocate mai multe echipe de salvatori și o comisie care va stabili cauza exactă a prăbușirii avionului. Deocamdată, sursa citată precizează că au fost găsite înregistratoarele de zbor. Acestea însă încă nu au fost scoase din avion.

25 de oameni au murit în prăbușirii avionului militar An-26. Autoritățile au precizat că la bordul aeronavei se aflau 27 de pasageri. Totodată, s-a anunțat că doi oameni se află în stare gravă și au fost internați la spital. În urma tragediei, a fost inițiată o cauză penală. Președintele ucrainean Volodimir Zelinski s-a deplasat la locul accidnetului.

Printre victime se numără mai mulți studenți ai unei școli militare, care au participat la un exercițiu. Specialiștii continuă căutările la locul tragediei. Avionul implicat în accident este o aeronavă militară de tip Antonov An-26.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!