/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/DOC/ Voucher de vacanţă în mărimea unui salariu mediu. Proiectul înregistrat de PAS în susținerea turismului

missing
26 septembrie 2020, ora 10:45

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au înregistrat un proiect de lege care prevede susținerea industriei turismului în Republica Moldova. Inițiativa vine din partea lui Petru Frunze, Radu Marian, Groza Ion și Pâslariuc Virgiliu.

Proiectul de lege prevede acordarea voucherelor de vacanţă în mărimea unui salariu mediu pe economie tuturor angajaților din domeniul public și privat. Deputații spun că astfel angajatorii vor stimula salariații să respecte disciplina de muncă iar salariații vor oferi performanța la locul de muncă pentru a beneficia odată cu concediul de odihnă de un voucher de vacanță.

Voucherele de vacanță acordate salariaților vor fi stric pentru acoperirea cheltuielilor efectuate în regim de turism intern. Acest fapt, va salva industria turismului din Republica Moldova fiind cea mai afectată ramură a economiei în perioada de pandemie, spun legislatorii.

Foto: Facebook/ Petru Frunze

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram