Fostul designer al companiei AvtoVAZ Vladimir Iarţev, care a dezvoltat exteriorul familiei VAZ-2110 în anii ’80 ai secolului trecut, a criticat cele mai noi modele realizate şi prezentate de BMW. Este vorba despre noile Seria 4, M3 Sedan şi M4 Coupe.

Potrivit lui, încă în 2005, de dragul experimentului, el a desenat pentru BMW Seria 3 E90 o bară de protecţie custom, dar şi o pereche de “nări” mărite în dimensiuni, iar acum cei de la BMW au început să producă mașini cu un design similar.

“Acum 15 ani mi-a fost rușine că am avut ideea de a hipertrofia grila BMW. Acum îmi este jenă pentru designerii BMW că au venit cu o idee similară”, a scris fostul designer pe pagina sa de Facebook. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum şi-a imaginat designerul grila de radiator, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!