Ziua de duminică a început cu ghinion pentru câțiva șoferi din capitală. Cel puțin două accidente violente s-au produs în această dimineață. În primul  caz un șofer a ajuns cu mașina într-un copac, iar în celălalt – un Nissan, condus de o șoferiță de 29 de ani, s-a tamponat într-un microbuz de pe linia 132, la volanul căruia se afla un bărbat de 64 de ani. În urma impactului, doi pasageri din microbuz, soț și soție, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primul accident a avut loc dimineața devreme, în jurul orei 05:00. Un automobil de marca Peugeot s-a izbit într-un copac, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.  

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ IP. CHIȘINĂU: „Ulterior, conducătorul automobilului, după momentul impactului, a părăsit locul accidentului rutier. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă. Polițiștii întreprind toate acțiunile pentru a identifica conducătorul, care se afla la volanul unității de transport”.

Pentru  săvârșirea accidentului, șoferul riscă 1500 de lei și șase puncte de penalizare. Iar pentru faptul că a părăsit locul impactului, acesta ar urma să se aleagă cu 5000 mii de lei sau nu va mai putea urca la volanul vreunei mașini pe un termen de până la doi ani.

Tot în această dimineață, în jurul orei 11, un alt accident violent a avut loc la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Alexandru cel Bun din capitală. Un Nissan condus de o femeie, în vârstă de 29 de ani, s-a ciocnit într-un microbuz de pe linia 132, condus de un șofer de 64 de ani. În urma impactului, doi pasageri din microbuz, soț și soție, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ IP. CHIȘINĂU: „În urma impactului, au fost preluați și transportați la spital doi pasageri din microbuz au fost preluați pentru îngrijiri medicale. Preliminar, nu s-au ales cu leziuni grave pentru sătnătate. La moment, sunt investigați de către medici”.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs . În funcție de  leziunile corporale cu care s-au ales victimele din microbuz, va fi luată o hotărâre, conform legislației în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!