Serviciile specializate au fost mobilizate pentru a lichida consecințele provocate de ploaia din noaptea trecută, anunță reprezentanții Primăriei Chișinău.

Drumarii au fost mobilizați pentru a înlătura acumulări de pietriș și înnămolirea unor porțiuni de drum în urma averselor au fost înregistrate pe str. Pandurilor, str. Burebista, str. Elena Alistar – str. Frumușica, str. Grădina Botanică- str. Sarmizegetusa, str. N. Iorga, str. Ion Creangă etc.

Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi”  au intervenit pe mai multe adrese din capitală, unde au fost semnalate căderi de arbori: str. Cetatea Albă, str. N. Costin, str. Movileni, str. Nucarilor, inclusiv pe liniile electrice: str. N. Zelinschi și str. Ialoveni. De asemenea, urmează să fie curățite zonele înnămolite din parcuri și pe spațiile verzi aflate în gestiune.

În context, locuitorii capitalei sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice la numerele de telefon (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Foto: chisinau.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!