/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Străzi înnămolite și copaci căzuți în capitală. Serviciile municipale, mobilizate în urma ploii din această noapte

missing
27 septembrie 2020, ora 11:17

Serviciile specializate au fost mobilizate pentru a lichida consecințele provocate de ploaia din noaptea trecută, anunță reprezentanții Primăriei Chișinău.

Drumarii au fost mobilizați pentru a înlătura acumulări de pietriș și înnămolirea unor porțiuni de drum în urma averselor au fost înregistrate pe str. Pandurilor, str. Burebista, str. Elena Alistar – str. Frumușica, str. Grădina Botanică- str. Sarmizegetusa, str. N. Iorga, str. Ion Creangă etc.

Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi”  au intervenit pe mai multe adrese din capitală, unde au fost semnalate căderi de arbori: str. Cetatea Albă, str. N. Costin, str. Movileni, str. Nucarilor, inclusiv pe liniile electrice: str. N. Zelinschi și str. Ialoveni. De asemenea, urmează să fie curățite zonele înnămolite din parcuri și pe spațiile verzi aflate în gestiune.

În context, locuitorii capitalei sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice la numerele de telefon (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram