Sportivitate în clasa executivă. Astfel poate fi descrisă oferta Mercedes-Benz prin noul E 50 AMG, automobil care şi-a marcat premiera în toamna anului 1995 la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt pe Main (14-24 septembrie 1995).

În urmă cu 25 de ani, vehiculul de înaltă performanță cu 347 CP a ilustrat filozofia mărcii de a stabili în mod intenționat AMG ca o mașină sport și un brand de performanță.

Odată lansat, reacţia experților auto a fost foarte pozitivă. De exemplu, cei de la Automobil Revue din Elveția au notat în ediția 52/1996 că noul E 50 AMG a avut “exclusivitate și un temperament fără îndoială sportiv”. Află mai multe detalii curioase din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!