/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Acum 25 de ani a fost arătat lumii Mercedes-Benz E 50 AMG – model făcut în practic 3000 de unităţi

missing
28 septembrie 2020, ora 09:35

Sportivitate în clasa executivă. Astfel poate fi descrisă oferta Mercedes-Benz prin noul E 50 AMG, automobil care şi-a marcat premiera în toamna anului 1995 la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt pe Main (14-24 septembrie 1995).

În urmă cu 25 de ani, vehiculul de înaltă performanță cu 347 CP a ilustrat filozofia mărcii de a stabili în mod intenționat AMG ca o mașină sport și un brand de performanță.

Odată lansat, reacţia experților auto a fost foarte pozitivă. De exemplu, cei de la Automobil Revue din Elveția au notat în ediția 52/1996 că noul E 50 AMG a avut “exclusivitate și un temperament fără îndoială sportiv”. Află mai multe detalii curioase din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram