Avocatul Igor Popa a declarat că a primit amenințări de la rudele fostului premier Vlad Filat și de la mai multe persoane necunoscute. Despre aceasta a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, susținută în fața Procuraturii Generale.

„Vreau să atrag atenția că în ultimul timp am primit mai multe mesaje de amenințare atât din partea rudelor lui Filat, cât și din partea unor persoane necunoscute”, a declarat Igor Popa.

Totodată, Igor Popa a menționat că urmează să depună mărturii la Procuratura Generală. „Vreau să vă comunic că Procuratura Generală m-a contactat imediat după ce am declarat în cadrul unei emisiuni. După câte înțeleg, se prefigurează mai multe fapte penale care trebuie investigate de procurori. Printre acestea, se numără îmbogățirea ilicită, spălare de bani, vânzarea bunurilor sechestrate și amenințarea cu moarte. Nu pot să dau mai multe detalii despre făptașii acestor infracțiuni. Totuși figurează prezumția nevinovăției”, a precizat acesta.

L-am contactat pe fostul premier Vlad Filat pentru o reacție, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Amintim că zilele trecute avocatul Igor Popa a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unei emisiuni televizate. Atunci Igor Popa a declarat că Vlad Filat ar fi avut mai multe beneficii când se afla în penitenciar. Mai mult, fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi organizat și o petrecere în închisoare pentru Filat. După emisiunea TV, fostul premier Vlad Filat a respins toate acuzațiile.

Ulterior, acesta a fost citat de Procuratura Generală pentru a prezenta dovezi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!