/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Igor Popa: „Am primit mesaje de amenințare de la rudele lui Filat și de la persoane necunoscute”

missing
28 septembrie 2020, ora 10:34

Avocatul Igor Popa a declarat că a primit amenințări de la rudele fostului premier Vlad Filat și de la mai multe persoane necunoscute. Despre aceasta a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, susținută în fața Procuraturii Generale.

„Vreau să atrag atenția că în ultimul timp am primit mai multe mesaje de amenințare atât din partea rudelor lui Filat, cât și din partea unor persoane necunoscute”, a declarat Igor Popa.

Totodată, Igor Popa a menționat că urmează să depună mărturii la Procuratura Generală. „Vreau să vă comunic că Procuratura Generală m-a contactat imediat după ce am declarat în cadrul unei emisiuni. După câte înțeleg, se prefigurează mai multe fapte penale care trebuie investigate de procurori. Printre acestea, se numără îmbogățirea ilicită, spălare de bani, vânzarea bunurilor sechestrate și amenințarea cu moarte. Nu pot să dau mai multe detalii despre făptașii acestor infracțiuni. Totuși figurează prezumția nevinovăției”, a precizat acesta.

L-am contactat pe fostul premier Vlad Filat pentru o reacție, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Amintim că zilele trecute avocatul Igor Popa a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unei emisiuni televizate. Atunci Igor Popa a declarat că Vlad Filat ar fi avut mai multe beneficii când se afla în penitenciar. Mai mult, fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi organizat și o petrecere în închisoare pentru Filat. După emisiunea TV, fostul premier Vlad Filat a respins toate acuzațiile.

Ulterior, acesta a fost citat de Procuratura Generală pentru a prezenta dovezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram