Peste Prut se pregăteşte o reabilitare şi modernizare în masă a infrastructurii rutiere, la nivel naţional! Ministrul român al Transporturilor, Lucian Bode, a promis peste 3.000 de kilometri noi de autostradă și drum expres, în următorii 10 ani, separat de cei 400 de kilometri aflați în prezent în lucru sau contractați.

Astfel, ministrul a lansat în dezbatere publică Planul Investițional 2020-2030 în infrastructura de transport rutier, feroviar și naval.

Investițiile însumează 72.4 de miliarde de euro! Cea mai mare sumă, 36.93 miliarde de euro, va fi alocată sectorului rutier (31.8 miliarde în rețeaua primară, 5.75 în cea secundară și 0.1 în siguranța rutieră). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!