S-a certat cu soția, a urcat beat la volan și a amenințat că se va sinucide. Este vorba despre un bărbat din Bălți care a provocat un accident soldat cu trei decese în raionul Rîșcani. Printre victime se numără și un bebeluș de trei luni. 

Poliția a fost alertată de către soția șoferului noaptea trecută, după ora 00:00. Aceasta a spus oamenilor legii că a avut o ceartă în familie, iar în urma acesteia, soțul a urcat beat la volanul unei „Skoda Octavia” și a amenințat că se va sinucide.

La scurt timp, inspectorii au fost anunțați că în preajma satului Corlăteni, raionul Rîșcani, s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, la intrare în localitatea anterior menționată șoferul automobilului „Skoda Octavia” a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o „Toyota Auris”.

În urma impactului, șoferul „Skodei”, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului. A decedat și conducătorul auto al „Toyotei”, în vârstă de 28 de ani și fetița sa de 3 luni. Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

Tot la fața locului a fost identificat un conducător auto, martor la cele întâmplate. Acesta a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul „Skodei” se deplasa cu viteză din spatele său, direcţia Bălţi – satul Corlăteni, i-a semnalat din girofaruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, și la o distanță de 400 de metri după efectuarea depășirii a avut loc impactul.

La moment sunt investigate toate circumstanțele acestui caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!