/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

Circulația transportului pe câteva străzi de la Ciocana, limitată. Serviciile municipale au intervenit în timpul ploii puternice

missing
29 septembrie 2020, ora 12:39

Serviciile municipale specializate sunt antrenate în sectoarele capitalei, pentru a lichida consecințele ploii.

Totodată, anunțăm că itinerarul anumitor rute de troleibuz a fost modificat temporar, în legătură cu acumularea cantităților mari de apă. Sunt afectate rutele: nr. 1, 5, 7, 8, 13, 16, 20, 21, 22, 23, 25 și 31.

Până la această oră, s-au înregistrat situații problematice pe unele străzi, din cauza acumulărilor de apă.

Astfel, în prezent, Î.M. Regia „Exdrupo” intervine în toate sectoarele capitalei, la curățarea grilajelor şi la salubrizarea gurilor de captare a apelor pluviale, unde lucrează peste 70 de muncitori și cca 30 de autospeciale şi utilaje. De asemenea, sunt curăţate mecanizat străzile şi rondurile de la intersecţii.

De asemenea, echipajele poliției capitalei au intervenit la securizarea şi dirijarea circulaţiei rutiere. În prezent circulaţia transportului este sistată pe str. Uzinelor intersecţie cu Negreşteni şi pe str. Meşterul Manole direcţia de la Voluntarilor spre Vadul lui Vodă.

Din cauza debitului mare de apă, pe anumite porţiuni de drumuri, au fost scoase capacele de la fântânile de vizitare a apelor pluviale de pe carosabil.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram