Serviciile municipale specializate sunt antrenate în sectoarele capitalei, pentru a lichida consecințele ploii.

Totodată, anunțăm că itinerarul anumitor rute de troleibuz a fost modificat temporar, în legătură cu acumularea cantităților mari de apă. Sunt afectate rutele: nr. 1, 5, 7, 8, 13, 16, 20, 21, 22, 23, 25 și 31.

Până la această oră, s-au înregistrat situații problematice pe unele străzi, din cauza acumulărilor de apă.

Astfel, în prezent, Î.M. Regia „Exdrupo” intervine în toate sectoarele capitalei, la curățarea grilajelor şi la salubrizarea gurilor de captare a apelor pluviale, unde lucrează peste 70 de muncitori și cca 30 de autospeciale şi utilaje. De asemenea, sunt curăţate mecanizat străzile şi rondurile de la intersecţii.

De asemenea, echipajele poliției capitalei au intervenit la securizarea şi dirijarea circulaţiei rutiere. În prezent circulaţia transportului este sistată pe str. Uzinelor intersecţie cu Negreşteni şi pe str. Meşterul Manole direcţia de la Voluntarilor spre Vadul lui Vodă.

Din cauza debitului mare de apă, pe anumite porţiuni de drumuri, au fost scoase capacele de la fântânile de vizitare a apelor pluviale de pe carosabil.

Foto: chisinau.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!