/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Gospodării inundate și drumuri distruse în mai multe localități din țară. Salvatorii au evacuat doi oameni

missing
29 septembrie 2020, ora 13:27

Mai multe gospodării din țară au fost inundate în urma ploilor puternice de astăzi. Astfel, pompierii au intervenit pentru a pompa apa din ogrăzi. Pompierii sunt mobilizați în localitățile Tomai, Covurlui, Tochile – Răducani și Cuporani din raionul Leova, dar și în localitatea Fetița raionul Cimișlia.

La Cimișlia, salvatorii au intervenit pentru pomparea apei din Liceul Teoretic „Ion Creangă”.

Potrivit informațiilor, au fost distruse și două poduri din localitatea Tochile – Răducani. Totodată, mai multe grădini din satul Colibabovca, raionul Leova, au fost înnămolite.

Pompierii au pompat peste o tonă de apă dintr-un magazin alimentar din sectorul Ciocana al capitalei, fiind evacuați doi oameni.

Salvatorii au intervenit de urgență și în orașul Comrat, unde mai multe porțiuni de drum local sunt afectate de ploi. În UTA Găgăuzia angajații IGSU intervin în 25 de situații pentru lichidarea consecințelor ploilor abundente.

 

Foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram