Transportatorii anunță că vor organiza un protest în fața Guvernului. Manifestația va fi organizată pe 7 octombrie curent.

„Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a depus la Primăria Chișinău notificarea privind organizarea unui protest pe data de 07 octombrie 2020 împotriva protecționismului acordat de organele centrale de stat proiectului de delapidare a gărilor auto, de instituire a monopolului și de transformare a gărilor într-un subiect de stoarcere a banilor de la transportatori”, se arată în mesajul asociației.

Totodată, transportatorii spun că Guvern, Ministerul Economiei și Infrastructurii și Agenția Proprietății Publice au fost ignorat solicitările lor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!