Dorin Chirtoacă, candidatul Mișcării Politice UNIREA la funcția de președinte al R. Moldova, a depus, marți, 29 septembrie, la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele cu semnături pentru înregistrarea sa în calitate de concurent electoral la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. 

Potrivit candidatului Mișcării Politice UNIREA, Dorin Chirtoacă, grupul de inițiativă a colectat 23 de mii de semnături.

Dorin Chirtoacă, candidat Mișcarea Politică UNIREA: „Am colectat circa 23.000 de semnături. Noi am fost împotriva acestei colectări a semnăturilor pentru că este pandemie și e o crimă. Noi am demonstrat că am așteptat până în ultima clipă să fie desemnat un singur candidat la alegeri împotriva lui Igor Dodon. Vrem ca unirea să aibă loc, vrem să servim cu demnitate și onoare unirea”.

Menționăm că până astăzi, 29 septembrie curent, CEC a înregistrat 5 concurenți electorali, un dosar fiind în curs de examinare.

Perioada pentru depunerea actelor în vederea înregistrării în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova se încheie joi, 1 octombrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!