Chișinăul a fost inundat în această dimineață în urma ploilor abundente. Străzile sunt pline cu apă, iar la această oră cu greu se circulă prin capitală.

Amintim că, Serviciului Hidrometeorologic de Stat, a emis mai multe avertismente pentru zilele de 29-30 septembrie, când se prevăd averse însoțite de descărcări electrice cu grindină și intensificări ale vântului.

În același timp, Primăria municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii și agenții economici să fie prudenți și să țină cont de recomandărilor specialiștilor.

Cetățenii sunt îndemnați să evite aflarea sub arbori, linii electrice și construcții ușoare. De asemenea, conducătorii auto sunt atenționați să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.

Vedeți mai jos mai multe imagini postate pe rețelele sociale de către chișinăuieni.

Foto Facebook/ Maru Maru

Foto Facebook/ Дмитрий Владимирович

Foto Facebook/ Andrey Sturza

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!