Alte 1 013 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în R. Moldova. Din numărul total de cazuri, 11 cazuri sunt de import: Turcia – cinci, Rusia – trei, Grecia-două, România – un caz. Bilanțul celor diagnosticați cu noul coronavirus a ajuns la 53 042. 

În total, astăzi au fost efectuate 3 472 de teste. Dintre care, teste primare – 3 161, teste repetate – 311. Din numărul total de cazuri, 55 sunt în rândul lucrătorilor medicali, medici – 20, asistenți medicali – 28 și personal auxiliar – 7.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 649 – stare gravă (dintre care 39 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1547 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 418 persoane au fost tratate și externate. În total, 38 997 persoane au fost tratate de COVID-19.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!