Conducerea PD anunță că lansează o campanie de consultări privind poziția partidului în cadrul alegerilor prezidențiale. Despre aceasta a anunțat liderul formațiunii politice, Pavel Filip, în cadrul unei conferințe de presă.

„Partidul Democrat din Moldova lansează campania „O altfel de politică”. O campanie de consultări interne cu toți membrii de partid și susținătorii noștri, să decidem împreună ce și cum o să facem în continuare”, a declarat Pavel Filip.

Mia mult, acesta a precizat că după consultări conducerea PD va decide dacă va rămâne în continuare la guvernare.

„Împreună cu oamenii din echipele noastre din teritoriu vom decide cum va acționa Partidul Democrat în ajunul primului tur și turul doi al alegerilor prezidențiale. Vom decide și vom evalua exponenții noști din guvern și dacă o să continuă să ne aflăm la guvernare”, a adăugat liderul PD.

Precizăm că PD a anunțat anterior că nu înainta un candidat la alegerile prezindențiale din 1 noiembrie 2020.

Până la momentul actual, CEC a înregistrat cinci concurenți electorali, iar alte trei dosare sunt în curs de examinare. Mâine este ultima zi de depunere a documentelor și a listelor de subscripție pentru înregistrarea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!