Horoscop Berbec – 30 septembrie 2020: Nemulțumirile se accentuează, fără motive serioase, și poate fi de ajuns ca să ai o zi plină de umbre. O idee bună ar fi să încerci să vezi și partea bună din tot ce trăiești acum.

Horoscop Taur – 30 septembrie 2020: În loc să vezi ceea ce funcționează ireproșabil din planurile tale, te orientezi spre neîmpliniri, de exemplu spre cele financiare. Poate nu ar strica să vezi că nu-ți folosește la nimic să fii nemulțumit.

Horoscop Gemeni – 30 septembrie 2020: Contează foarte mult ce preocupări ai în acest moment, ce te îngrijorează, cui acorzi mai multă atenție și pe cine ignori. În toate acestea există erori de interpretare.

Horoscop Rac – 30 septembrie 2020: Ai ocazia să descoperi cum anume te sabotezi singur, ce faci greșit zi de zi, de ajungi la finalul acelei zile epuizat și descurajat. Ți-ar prinde foarte bine o astfel de descoperire.

Horoscop Leu – 30 septembrie 2020: Este o zi care sintetizează neîmplinirile, reale sau imaginare, și ar fi suficient să știi acest lucru, ca să faci față onorabil oricăror momente, oricât de dificile ar fi.

Horoscop Fecioară – 30 septembrie 2020: Îți dispare motivația de a continua anumite demersuri și tot ce mai poți face este să alegi refuzul ori supărarea care îți justifică neparticiparea.

Horoscop Balanță – 30 septembrie 2020: Deși contextul nu este așa cum îl vezi astăzi, ai putea lua decizii cu consecințe importante, în ciuda propriei intuiții care îți șoptește ce ai nevoie să auzi.

Horoscop Scorpion – 30 septembrie 2020: Ai ocazii foarte bune de valorificare a unor resurse, dar alegi să te orientezi spre ceea ce te doare, de parcă așa rezolvi sau câștigi ceva anume.

Horoscop Săgetător – 30 septembrie 2020: Ești într-un moment foarte important pentru dezvoltare ta viitoare și ar fi bine să acorzi atenția necesară stărilor prin care treci, mai ales cele care lasă urme.

Horoscop Capricorn – 30 septembrie 2020: Planurile mărețe pe care le-ai așezat la baza viitorului tău luminos sunt tot atâtea motive de stres. Dacă te simți copleșit, ar fi bine să cauți cauza în mulțimea de dorințe la care nu vrei să renunți.

Horoscop Vărsător – 30 septembrie 2020: Aripile tale au început să fie prea grele, poate și din cauză că ai încercat să zbori prea sus, prea repede. În loc să te descurajezi, ai putea încerca să zbori mai aproape, pentru început.

Horoscop Pești – 30 septembrie 2020: Nemulțumirea față de anumite aspecte din prezent ar putea afecta serios încrederea în unele planuri în care, la un moment dat, ai crezut din toată inima.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!